PROCESS / OM OSS

Vi förverkligar din idé med rätt design!


Vår filosofi - Rätt atmosfär är betydelsefull - den är nyckeln till succé. Kreativitet kombinerat med affärsplanering skapar en positiv interiör, grunden för ett vinnande koncept. Vid all produktion av inredningar hittar vi lösningar som gör att produkterna får en lång livslängd kombinerad med en smakfull design.


En arbetsprocess med en trygg partner 


Vår uppgift är att hjälpa dig att hitta rätt idé från början. Vi drivs av att ta fram den bästa lösningen för varje projekt. Det första steget är en genomtänkt, bra idé som antingen du redan har eller som vi tar fram utifrån dina behov och förutsättningar på vårt första möte. När idén känns rätt, bokar vi en tid för platsbesök för att kunna titta på fastigheten, där dina önskemål och förutsättningar definieras närmare.


I nästa steg återkommer vi med ett kostnadsförslag för vårt arbete - en offert för skissförslag, bygglovshandling, bygghandling och 3D-skisser som vi vanligtvis erbjuder för att kunna visa hur bra idén är både funktionellt och designmässigt. Vill du att vi tar över, projekterar och genomför ett nyckelfärdigt projekt, får du en offert på det också. 


När förslaget känns bekvämt och offerten bekräftats, tar vi fram planritningar, fasadritningar, situationsritningar och 3D-skisser som levereras enligt myndighetskrav. Genom kontinuerliga avstämningar ser vi till att kommunikationen med handläggare på din kommuns stadsbyggnadskontor blir tidseffektiv, och processen flyter på.


Så fort bygglovet godkänt, börjar vi planera vidare och sätter upp en projektplan. För att kunna leverera en helhetslösning samlar vi all kompetens vi har inhouse, alternativt anlitar underleverantörer som håller hög kvalité och tidsramar. Vi finns på plats och följer utvecklingen av projektet noga, samt tar ansvar för att bygget sker enligt framtagna projektplanen och arkitektritningar, i samråd med hantverkarna och andra konsulter. Efter slutbesiktningen börjar ett nytt kapitel för er verksamhet - det är bara att flytta in i en nyckelfärdig lokal. 

Smarta och hållbara lösningar


Vilka material och produkter ska användas under projektet? Hur ska lokalen se ut? De frågorna besvarar vi tillsammans. En stor del av speciella inredningsdetaljer för offentliga miljöer som bardiskar, receptioner, möblemang (soffor), tak, miljöutsmyckningar (glasmålning, blästrade glas, avskärmningar) bygger vi själva i hållbara material eller massiva träslag. När vi anlitar en underleverantör är det alltid någon som håller hög kvalité och standard samt erbjuder många års garanti. Vår främsta styrka ligger i att arbeta långsiktigt, tänka nytt och hitta klimatsmarta och effektiva lösningar. Som expert inom inredning, skapar vi kompletta inredningslösnngar för alla verksamheter och utgår alltid från företagets behov och funktioner - från frisörsalong och restaurang till hotell och kontor.


Varför anlita oss? 


På Planin gillar vi att tänka nytt. Vi nöjer oss inte med att jobba bara med de bästa tillverkarna. Vi anstränger oss minst lika mycket för att du som kund ska få den bästa möjliga lösningen utifrån de förutsättnigarna du har. Som vår kund kommer du märka att vi går in lite extra för sina uppdrag. Och att vi är lite mer personliga att ha att göra med. Kanske beror det på att vi inte har hundratals anställda. Det glädjer oss att se hur mycket vår kompetens uppskattas när kunder återkommer gång på gång med nya projekt, som vi utvecklar vidare tillsammans. Det är vår bästa referens!


Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar med konceptutveckling, varumärkesprofilering, planering, projektering och byggnation. Vi har gott om erfarenhet, men vår erfarenhet har också lärt oss att inget uppdrag är det andra likt. Därför försöker vi alltid att hitta en lösning som passar just dig! 


HUR KAN VI HJÄLPA DIG?