VÅRA PROJEKT

RESTAURANGINREDNING

SUSHI NARA, NORRKÖPING

Christian och Gabriel har rest runt och ätit sushi över hela världen. Där föddes idén till Sushi Nara - en fine dining-sushi fast i lite crazy och unik miljö. Ett koncept med en wow-faktor, helt enkelt.


Med grunden i varumärket skapade vi ett inredningskoncept där natur och japanskt spirit möts. Här har vårt arbete med inredningen präglats av miljötänk och vi återanvänt materialet från äldre träbyggnader för att skapa mysig atmosfär som ger härlig och genuin glädjekänsla bland handgjorda japanska körsbärsträden.


Förutom klassisk sushi erbjuder Sushi Nara annat asiatiskt plock, Poke Bowls och … friterad sushi, vilket är vår absolut personliga favorit.

Sushi Nara öppnades upp i tidigare Casanovas lokaler, på S:t Persgatan. Lokalen har genomgått en rejäl renovering med bland annat ett nytt ventilationssystem och fyra rivna undertak.


Med drygt fyra meter i takhöjd, ett fantastiskt ljusinsläpp och ett verkligen härligt läge förmedlar lokalen en speciell känsla. Det blev en lyckad kombination som vi är väldigt stolta över att ha hjälpt med - från att ha designat loggan och inredningskonceptet till att genomföra projektet i sin helhet.Läs mer om Sushi Nara i pressen här. 


FLER UTVALDA PROJEKT

puls_nattklubb, inredning

PULS NATTKLUBB

Norrköping


Hållbar inredning för Östergötlands största nattklubb med ljud och ljus i världsklass - hellhetskoncept.

caféinredning, interior design

CAFÉ UNIQUE

Norrköping


Komplett lösning: inredning och design till mysig café i en av centala galleriorna i Norrköping.

kungskebab_norrköping, inredningsarkitekt

KUNGSKEBAB

Norrköping


Hållbar och funktionell inredning för största pizzerian i Östergötland med över 100 platser inomhus. Helhetskoncept.